sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Pilkkuja ja palloja

Koko kynnen kokoiset leimaukset on mun mielestä nättejä!:) Tällä kertaa testaukseen pääsi Bundle Monster-laatta BM-322. Pohjalakkana käytin blogitapaamisesta saamaani Golden Rosen tummahkon pinkkiä lakkaa sävyssä 07. Leimaukseen käytin luonnollisesti Konadin valkoista stamping-lakkaan.


Täytyy myöntää, että tämänkertainen leimailu ei ihan niin leikkisästi käynyt. Jonkin verran nimittäin joudun korjailemaan kuvioita jälkikäteen. Korjailuun käytin - niin ikään blogitapaamisesta saamaani - Technic-merkkistä ohutkärkistä nail art -lakkaa. Ihan kivasti ohut sivellin ajoi asiansa tässä tehtävässä. Technic-lakka on saatu Thebos:ilta.


Yleisesti ottaen en ole mikään pilkullisten kynsien ystävä - pilkut on jotenkin liian yksinkertaisia ja tylsiä mun makuun. Anyway, tää design on mun mielestä hauska ja kynsilläni pidinkin tän lakkauksen peräti 5 päivää (ennätys?).:)

Kivaa sunnuntaita kaikille!:)

10 kommenttia:

  1. Ihanaa sunnuntaita myös sinulle =)Olen koittanu itekki testailla miittikassin sisältöä ahkerasti ,mutta viel on testattavaa =)

    VastaaPoista
  2. Follower# 97
    Following your blog.
    You having awesome :) lovely blog.
    Hope you will visit & follow my blog.
    http://beautydrugs.blogspot.com/
    And like my page
    https://www.facebook.com/BeautyDrugs?fref=ts

    VastaaPoista
  3. Sulle on haaste http://eekunelm.blogspot.fi/2013/08/colours-of-rainbow-haaste.html

    VastaaPoista
  4. Haastoin sut blogissani:

    http://beautiandnails.blogspot.fi/2013/09/haaste.html

    VastaaPoista
  5. this looks great! http://nailartoholic.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. lovely design- I love thses colours, very soft,very classy. Would you like to follow each other? Just let me know on my blog http://fifefantasinails.blogspot.co.uk
    Cheers :D

    VastaaPoista