torstai 18. huhtikuuta 2013

Huhtikuun LivBox

Tämän kuun LivBoxin teemana oli silmät;) Oon vähän myöhässä tän postauksen kanssa, mutta tässä tulee...Paketista paljastui tämmöistä pientä kivaa:

Clinique High Impact Mascara

Ripsareita ei voi koskaan olla liikaa! Tykkään koko ajan ostella uusia ripasareita kokeiluun sen täydellisen ripsarin löytämisen toivossa.:) Täytyy kokeilla, josko ihastuisin tähän. Oon kerran aiemmin kokeillu jotain Cliniquen ripsaria, ja petyin siihen syvästi kun se kuivui liian nopeasti... Mutta toivottavasti tää on parempi!;)

Paese luomiväritrio (sävyssä Retro Style)Tää oli tän boxin ihanin yllätys!!! En omistanu tällasta tummaa trioa ollenkaan, joten tää tuokin kivaa vaihtelua silmämeikkiin. Oon aina kuvitellu, että mulle sopii vain vaaleat luomivärisävyt, mutta tätä kun laittaa hillitysti saa aikaan tosi kivan lopputuloksen. Minkään vahvan smokey eye -meikin ystävä en todellakaan oo, sillä se saa mun silmät näyttämään vaan suttusilta.:D

Paese on puolalainen kosmetiikkamerkki, joka myy melko edullisia meikkejä. En kuitenkaan (maahantuoja Face Helsingin lisäksi) tiedä Paesen jälleenmyyjiä...


Avene Eau Thermale -terveyslähdevesi


Tää on mulle ihan kaikinpuolin uusi tuotetuttavuus. Rehellisesti sanottuna en oo koskaan ajatellut tarvitsevani tällasita kasvoille tarkoitettua virkistävää lähdevesisprayta.;D Mikäli oikein ymmärsin tän tarkoituksena on virkistää ja rauhoittaa ihoa (esim. sheivauksen jälkeen). Jotenkin vaikuttaa aika luksukselta, mutta nyt kun tällasen sain aion ehdottomasti ottaa kokeiluun!;)


Simple silmämeikinpoistolaputJoo, näitä tarttee joka päivä. Ei hullumpi tuote, vaikka yleensä käytänkin nestemäistä silmämeikinpoistoainetta. Nää on onneksi käteviä matkalle mukaan otettaviksi! Vedenkestävälle meikille ei kuitenkaan se tehokkain vaihtoehto.
**************************************************************************************************************************
Kaiken kaikkiaan aika kiva tää huhtikuun boxi. Mutta mutta... yleensä boxissa on ollut 5 tuotetta, nyt niitä oli 4! En sitten osaa sanoa onko tuotteita jatkossakin vähemmän. LivBoxin hinta ainakin nousi juuri, joten luulisi ja toivoisi, että sisältö pysyy jatkossa VÄHINTÄÄN yhtä laadukkaana!:)

9 kommenttia:

 1. Vad roligt, är det ungefär som en Glossybox? Du får olika produkter hem varje månad i en box?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jå det är just som Glossybox i Sverige!:) Jag älskar överraskningar och vill ha också Glossybox!!:D

   Poista
 2. Hello there! I wanted to let you know I nominated you for a best blogger award! I am so happy you found my blog, I really like yours as well, hence this award! Here is a link to the post: http://klovesnailpolish.blogspot.com/2013/04/award-best-blog-award.html

  VastaaPoista
 3. I'm not sure what is LivBox (google tr. is awful). O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:D Google Translate can be awful! LivBox is a box that comes to me every month. It contains 4-5 products (as suprises!). It is very similar to Glossybox!:)

   Poista
 4. Olen laitellu tärkeää sähköpostia =)

  VastaaPoista