torstai 7. maaliskuuta 2013

Jolly Jewelsejä ja muuta

Päätin tehdä tällaisen seka-postauksen viime päivien jutuista.

Aloitetaan Jolly Jewels -kynsilakoista, jotka ostin Seppälästä. Oon niiiiiiin onnellinen, että näitä saa vihdoin Suomesta. Nää on ihania lakkoja!


Lakkojen sävyt vasemmalta 103, 115 ja 102

Onko mitään ihanampaa kuin JJ:t? Ei ole. Jo nyt harmittaa, etten kiireessä ostanut kuin kolme. Tässä on kuitenkin nää kaikista lemppareimmat, mutta aion kyllä vielä hankkia ainakin sen turkoosin, jossa on pientä glitteriä.

Tällaiset "nopeat" kynnet tein jokunen aika sitten:

Lakkana käytin Flormarin Pretty-sarjan kynsilakkaa sävyssä P03. Sävy on hitusen korallisempi kuin mitä kuvaan tallentui. Koristeina käytin ihan vain kynsitarroja.

Sain Buzzadorista testattavakseni Oral-B Pro-Expert 

-hammastahnaa, josta pidän tosi tosi paljon. Näin voin sanoa ainakin tän reilu viikon käytön jälkeen. 


Oon kokeillut All-Around Protection -versiota tästä sarjasta, eli vielä on kokeilematta toi erityisesti kiillettä suojaamaan tarkoitettu hammastahna. Hampaat on mulle tosi tärkeät, ja huolehdin niiden hoidosta parhaani mukaan. Mulla ei oo koskaan ollu reikiä hampaissa ja tiedän, että hyvällä hampaidenhoidolla on suuri vaikutus asiaan. Mukana tuli myös saman sarjan hammasharja.:)

Tästä perushammastahnasta löytyy mun makuuni kaikki tarvittava. Tämä lupaa mm. ehkäistä reikiintymistä, huolehtia ikenistä, suojata hammaskiillettä ja raikastaa hengityksen. Ja maku mmm... se on ihana; tuo ihan mieleen jonkun lapsuuden hammastahnan. Näytteitä oon jo annellut tutuille ja ainakin tähän asti saanut aika positiivista palautetta myös heiltä. :)


Nyt on muuten maaliskuun LivBoxin aika - jes!:)

12 kommenttia:

 1. Nice haul! :) I gave my GR 115 to my niece because I have China Glaze. It's pretty much the same... Now I only have 110 and I love it! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks:) I love that China Glaze!! But fortunately this JJ 115 is almost as good:) 110 is also niiice, would love to buy it next!:)

   Poista
 2. That gold is so pretty, can't wait to see it!

  VastaaPoista
 3. Ompa mukavan oloinen blogi sulla ja ihana tausta! Taidan lisätä suosikeihin, seurailla jonkin aikaa sitä kautta ja lopulta ehkäpä liittyä lukijaksi. :-)

  Käy ihmeessä kurkkaamassa myös mun ja liity, jos nappaa.

  http://kaikkiaskeleet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiiitos!:) Käyn ilman muuta kurkkaamassa sunkin blogiin :):)

   Poista
 4. OMG, your language seems to be veeery difficult:) I love GR Jolly Jewels!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :DD yes it is a bit difficult!;) Jolly Jewels are pure love!!:))

   Poista
 5. I have the same JJ nail polishes:) They're great

  VastaaPoista