sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

M.A.C. Strobe Liquid Lotion

Päivittäisessä meikissä tavoittelen yleensä kuulasta ihoa ja heleää lopputulosta. Rakastankin erilaisia heleyttäviä tuotteita. Mulla on niitä vaikka millä mitalla; on heleyttävää meikkivoidetta, puuteria, poskipunaa, primeria, shimmereitä... ja nyt myös monikäyttöinen heleyttävä M.A.C:in voide: Strobe Liquid Lotion!

Jostain syystä purkki näyttää tässä kuvassa jo melko käytetyltä. Kyllä se ihan uusi on, liekö sitten vähän vajaa vaan...:D
Monikäyttöisen tästä tekee se, että tätä voi käyttää meikkivoiteen alla, siihen sekoitettuna tai muuten vain meikin päälle korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia, kuten poskipäitä, nenänvartta ym.

 Kyseessä on siis melko samanlainen tuote kuin mitä ainakin tiedän Lumenella tai L'orealilla olevan. Mikään ainoa laatuaan tää ei siis suinkaan ole, mutta uskon ja toivon että tässä on enemmän tehoa kuin vaikkapa Lumenen heleyttävissä primereissa.

Iholla tää taittaa ihan pikkiriikkisen pinkkiin.

Voide oli täysin heräteostos. Kiertelin aikani M.A.C:in osastolla ja mietin mitäköhän ostaisin. Mulla oli mielessä muutamiakin heleyttäviä M.A.C:in tuotteita (kuten Lustre Dropsit) mutta niin tää tuote vaan vei mennessään, kun myyjätärkin tätä vielä ylisti.:) Olihan tällä hintaa, mutta toisaalta puteli on melko iso: 50 ml!

Miksiköhän en ollu koskaan aikaisemmin kuullu tästä tuotteesta..? M.A.C. se osaa aina yllättää valikoimallaan!:)

6 kommenttia:

  1. I have tried the cream version of MAC strobe. It's much thicker and I use it all over my face as a day cream.:)

    VastaaPoista
  2. I have L'Oreal Lumi Magique primer, but I wolud like to try this, too. :)

    VastaaPoista
  3. i have strobe cream, but i thin the spray is beter

    VastaaPoista