sunnuntai 3. helmikuuta 2013

BB-voiteiden vertailua

Täytyy sanoa, että oon erittäin onnellinen BB-voiteiden olemassaolosta!:) Ei oo turhaan hehkutettu maailmalla beauty blemish balmeja. Kun käytän BB-voiteita, mulla on sellanen tunne että iho hengittää ja on huomattavasti kosteutetumpi kuin meikkivoidetta käyttäessä. Kuulas iho, jonka bb-voiteet mahdollistaa on musta myös tositosi iso plussa!:) Lisäksi iso plussa BB-voiteissa on suojakerroin, joka on yleisesti 15 SPF. Suojakerroin on hyvä asia paitsi kesällä, myös talvella. Ei siis kannata tuudittautua ajatukseen, että ainoa mihin suojakerrointa tarvitsee on auringolta suojautumiseen. Yhtä lailla suojekerroin suojaa ihoa pakkaselta ja viimaltakin.

 Kyllä, kuulun niihin, jotka käyttää BB-voidetta myös talvella.:D Toki käytän meikkivoidettakin - varsinkin silloin, kun haluun peittävyyttä vähän enemmän.

Näitä BB-voiteita käyttelen vuorotellen ja vaihdellen:


❤ Garnier BB
Tää on vaan niin hyvä! Toimii tosi kivasti meikkivoiteen tilalla ja antaa kasvoille kuulautta. Voide myös tuoksuu kivalle. Peittävyys on suht koht hyvä melko paksun koostumuksen ansiosta. Joidenkin mielestä jättää ihon kiiltäväksi rasvaisen koostumuksensa vuoksi. Mä en kuitenkaan koe tätä ongelmaksi, ennemminkin tää on musta kosteuttavampi kuin moni muu BB-voide Takuuvarma tuote, joka ei petä!  
Hinta 12 €.
❤ Yves Rocher BB Peau Parfaite
Tuoksuu ihanasti luonnolle(:D), aika voimakaskin tuoksu. Sävyltään tää on Light, joka on ainoa Suomessa saatavilla oleva sävy. Kuten sävyn nimestäkin voi päätellä, se on aika vaalea. Päälle laitankin kunnolla bronzeria tai alle sävyttävää päivävoidetta. Käytän tätä usein myös sekaisin meikkivoiteen kanssa, jolloin peittävyys paranee. Tää on vähemmän peittävää kuin Garnierin tai Avonin BB-voiteet. Miinus siitä, ettei tässä oo ollenkaan suojakerrointa(!).
Hinta 19,90 €.


❤ Avon Ideal Flawless BB Skin Loving Beauty Balm
Oon nyt käytelly muutamia kertoja ja tykkään hirmusesti! Sävy on shell, joka on toisiksi vaalein viidestä saatavilla olevasta sävystä. Avonin BB voiteissa on sävyjä paljon (toisin kuin Garnierilla tai YR:lla)! Tykkään tässä eniten siitä, että tää jättää ihon tosi raikkaan ja kuulaan näköseksi. Ainoa miinus tässä on se, että tuubissa on voidetta vain 30ml! Se on aika paljon vähemmän kuin kahdessa muussa, joissa ainetta on 50ml.:/
Hinta 13,95 € (mutta usein tarjouksessa!;))
Tällä hetkellä mun suosikki on Avonin BB-voide!!!♥ Siitä saa kaikista kuulaimman lopputuloksen ja koostumuksensa ansiosta levittyvyys on parhain - samoin lopputulos siistein ja tasaisin! Tätä aion ostaa jatkossakin - kenties yhden asteen tummemmassa sävyssä.

Kaikki on kuitenkin eri tavoin hyviä, ja siksi tykkäänkin vaihdella näitä kaikkia. 
In BB cream I trust...

8 kommenttia:

 1. Garnier is great BB cream for me but I didnt know that Avon has one too :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I agree with you. I think that Avon's BB cream is just as fabulous. It's my favorite BB at the moment.:)

   Poista
 2. i love your blog! :) i follow you now! ;)

  xoxo Miu
  www.thenailpolishaddiction.blogspot.hu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Your words made me so glad!:))

   Following each other<3

   Poista
 3. oi että pitäsköhän munki vihdoin kokeilla noita bb-voiteita... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Ne on piristävää vaihtelua meikkivoiteille!:)

   Poista
 4. Noita Yvesin BB voiteita oli ainakin meidän myymälässä light ja medium. Mulla on myös light :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo oikeesti!? Siinä tapauksessa erehdyin! Vois vaikka kokeilla vaikka sekottaa lightia ja mediumia ja kattoa mitä siitä saa aikaan:)

   Poista