lauantai 6. huhtikuuta 2013

Nopeita kynsiä!

Heips! Tässä sitä taas postaillaan. Vihdoinkin on vähän aikaa tälle rakkaalle harrastukselleni!:)

Tässä kynsilookeja viime viikolta. Kaikkia näitä yhdistää se, että nää on suht nopea tehdä. Tykkään nähdä kynsien eteen vaivaa, mutta nyt siihen ei ikävä kyllä oo ollut aikaa.:)



Näihin oranssinpuhuviin kynsiin käytin KICKSin lakkaa sävyssä Chilly Bellini. Kuviointi on Bundle Monsterin laatasta BM314. Sain muuten uuden laatan BM:lta, kun reklamoin... Loistavaa palvelua! Kyseinen laatta ei siis toiminut alkuunkaan, mutta onneksi laatta jonka he lähettivät tilalle on priima-kunnossa ja toimii hienosti. En olis jaksanu valittaa jos laatan yksi kuvioista ei olis ollu näin kiva. :) Tykkään tosi paljon tän tyylisistä koko kynnen kuvioista.



Näissä kynsissä mulla on Flormarin Pretty-sarjan lakkaa sävyssä P26. Lakan peittävyys oli kyllä suuri pettymys! Toinen omistavani saman sarjan lakka on jotenkin ihan eri laatua mitä peittävyyteen tulee, joten odotin tältäkin enemmän. Laitoin lakkaa lopulta 3-4 kerrosta ennen kuin olin tyytyväinen. Koristeina käytin ihan vaan värikkäitä kukkatarroja.



Tämän designin liila lakka on Lioelen Cream Purple. Kyseessä on korealainen kynsilakka, joka on aivan HUIPPULAATUA! Kynsilakan koostumus ja suti muistuttaa tosi paljon Essie-lakkoja. Näissäkin lakoissa on siis leveähkö suti aivan kuten Essiellä. Eli jos pidät Essien lakoista, et varmasti pety Lioelen lakkoihin!;) Leimailiin kynsiin kuviot Bundle Monsterin laatasta BM317.

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!!:))

7 kommenttia:

  1. Hey! You haven't written for a long time. Nice mani's. I especially like the first one. :)

    VastaaPoista
  2. Hei oon laitellu sulle sähköpostia toivon et ehtisit vastaan sopisko päivä sulle nii voisin jatkaa tätä suunnittelua ja tiedän ketkä luultavammin pääsis.

    VastaaPoista
  3. Мне нравятся все три! Очень нежные :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Рада это слышать))))) спасибо!

      Poista
  4. Nice orange. And the roses are gorgeous!
    Can you please check up my blog and tell me what you think?www.dittanail.blogspot.com

    VastaaPoista