lauantai 11. toukokuuta 2013

Kosmetiikkaa ja kasvisruokaa

Tässä tällainen sekapostaus, joka käsittelee (melkein) kaikkea kosmetiikasta kasvisruokaan.:D

Toukokuun LivBoxin sisältöä:

*Ciate-kynsilakka sävyssä Spending Spree, *Papier Poudré -paperipuuteri, *Eylure irtoripsitupsut, * Lavera-käsivoide, * Académien tehokosteusvoide ja *Lash Card.

Tällä kertaa liikkeelle laitettiin ilmeisesti hyvinkin erisisältöisiä bokseja sen mukaan, mitä on omaan kauneusprofiiliinsa päivitellyt LivBoxin sivuilla.

Eylure-irtoripsitupsut
Näitä mulla olisi ollut omastakin takaa. On jotenkin jäänyt käyttämättä, sillä oon enemmän ripsiväri-ihmisiä. En kuitenkaan poissulje, ettenkö joskus näitä taas kokeilisi. Varmaan kokeilenkin!

Papier Poudre -paperipuuteri
Tää tuli tarpeeseen! Oon jo pitkään ollut sellaisessa välitilassa, että tarttisin käsilaukkuuni puuterin mutten tiedä minkä merkkisen ostaisin. En siis normaalisti käytä meikkivoiteen/BB-voiteen päällä puuteria (paitsi joskus meikin kiinnittämiseen). Nää vaikuttaa käteviltä mukana pidettäviksi, ja tummempi sävy Rachel passaa kesälle oikein kivasti! Oon muuten joskus aiemmin kokeillut näitä paperipuutereita - vaaleimmassa sävyssä kylläkin. Toimi ihan kivasti, mutta nyt tälle on enemmän tarvetta, kun kasvot tuntuvat kiiltävän erityisesti salipäivinä.

Ciaté-kynsilakka
Mulla ei oo aiempaa kokemusta Ciatén kynsilakoista, joten innolla kokeilen tätä. Kyseessä on duochrome-lakka, joista mulla ei vielä ookkaan kokemusta. Sävynsä puolesta taidan kuitenkin jättää testailut syksylle. ;) Tällaiset ruskean sävyt nimittäin eivät kuulu mun kesäkynsiin!
Lavera-käsivoide
Tätä on kehuttu ja hehkutettu mm. monissa blogeissa, ja onkin ihanaa päästä tätä testailemaan. Kynsiharrastajalla ei koskaan voi olla liikaa hyviä käsivoiteita.:) Pidän tosi paljon Laverasta merkkinä, mm. maaliskuun boksissa tullut nestemäinen kajaali on ihana!! Ylipäätään Laveran tuotteiden incit tekevät muhun vaikutuksen; tämä käsivoide siäsltää mm. Shea-voita, jojoba-öljyä, manteliöljyä ja muita kosteuttavia ja hoitavia ainesosia.

Académie-tehokosteusvoide
Tässä on tän boksin ihanin yllätys!!! Oon jo muutamana yönä kokeillut, ja vaikuttaa ihan superhyvältä kosteusvoiteelta. Harmi vaan, että mulla ei taida olla tähän varaa, sillä normaalikokoisena (50ml) voide maksaa 72 €. Eli pelkästään tän 15 ml näytteen hinnaksi tulee noin 24 €. Mukana tuli kyllä 10 € arvoinen alennuskuponki, hmmm...:D
Lash Card
Voisiko joku kertoa mulle mitä nää on ja että tarvitsenko mä todella näitä?:D Lash Card on ilmeisesti tarkoitettu mm. estämään ripsivärin paakkuuntuminen. Okei, kaikkeahan on kiva kokeilla. Mietityttää vaan näiden kertakäyttöisyys ja hinta (5,90€)... Periaatteessahan tällaiset palat voisi itsekin leikata jostain kartongista ja asettaa silmille...? No okei, okei! Varmaan joku meikkitaitelija rakastaa näitä, enkä vaan itse tajua näiden hienoutta.:D

Oon tyytyväinen tähän boksiini, joka sisälsi jälleen kerran hyvin erilaisia tuotteita. On myös ihanaa kokeilla kaikkea uutta, ja vaikka muutama tuotteista olikin ennestään tuttu, mahtui mukaan uutuuksiakin. :) Jatkan ehdottomasti LivBoxin tilaamista myös jatkossa!

Sitten Buzzador. Sain yllätyksekseni jälleen buzzattavaa, tällä kertaa ruokaa, tarkemmin  pakasteltaasta löytyvää kasvisruokaa. Ei, en ole kasvissyöjä. Oon oikeastaan kovemman luokan lihansyöjä, jos näin voi sanoa.:D Mainitsin sen kyllä Buzzadorin kampanjakutsussakin, mutta silti vaan sain näitä Hälsan's Kökin tuotteita testattavakseni - ja kiva niin.

Oon nyt maistanut seesaminugetteja, falafeleja ja Schnitzel-kasvisleikettä. Kaikista voin sanoa, että ovat maukkaita. Schnitzeliä syödessäni mulla oli välillä sellainen tunne, kun söisin lihaa. Soija voi todellakin maistua lihalta, tässä sen itselleni todistin! Nytpä pääsin viimeisistäkin ennakkoluuloistani soijan suhteen. :D Falafel-pyörykätkin oli tosi maukkaita. Paistoin ne pannulla ja se osoittautu järkeväksi, koska niistä tuli ihanan rapeita.
Näistä mun suosikeiksi kuitenkin nousivat seesaminugetit, aivan ihania! Ei ihme, että niitä oli vaikeasti saatavilla... liekö muutkin tykästyneet niihin tai sitten buzzaajia on ollut paljon liikkeellä.

Ehkä ainoa miinus, joka näistä nyt maistamistani Hälsans Kök -tuotteista tulee mieleen, on suolaisuus. En todellakaan käytä ruoassa paljon suolaa enkä oo tottunut siihen, joten maistan "liiallisen" suolan helposti...Voisin kuitenkn jatkossakin ostaa Hälsans Kökin kasvisruokaa, etenkin sellaisina päivinä kun ei ole kauheasti aikaa kokkailla. Tää on samalla nopeaa ja maukasta ruokaa - ei ollenkaan paha yhdistelmä mun mielestä.:)

6 kommenttia:

  1. Ciaten kynsilakat on ihania! Harmi kun ne on niin kalliita vaan... Noi hälsans kök tuotteet vaikuttaa mielenkiintosilta (oon kasvissyöjä) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät:) Tää on mun eka Ciaté-lakka, on kyl kiva päästä kokeilemaan:) Maista ihmeessä Hälsans-tuotteita jos oot kasvissyöjä;)

      Poista
  2. Mulle on Hälsans Kökin tuotteista lähinnä soijanakit ja soijachorizot tuttuja, mutta pitäis testata noita muitakin. Pitääpä vaikka seuraavaksi niitä seesaminugetteja testata kun tulee vastaan. Falafelit on kyllä ihania silloin ku ne on hyvin tehty. Mulla ei kovin hyviä kokemuksia pakastefalafeleista oo, mutta Hälsans Kökillä on kyllä yleensä hyvät tuotteet, niin vois niitäkin uskaltaa kokeilla. Oon siis itse kasvissyöjä, tosin kalaa syön kans nykyisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla:) Jännä että nää tuotteet on sullekin niin tuttuja, mutta mä en ollu koskaan ennen tätä kampanjaa kuullukaan koko merkistä! Johtuu varmaan vaan siitä, etten oo kasvissyöjä eikä siks oo tullu vastaan. :) Suosittelen todella noita falafeleja. Se oli kyllä mun eka kerta ku söin pakastefalafeleja, joten mulla ei oo kauheesti vertailtavaa... Mutta suosittelen!:))

      Poista
  3. Moi! Sulle on haaste blogissani :) (jos tykkäät tehdä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hejj kiitos!:) Voisin ton jossain vaiheessa tehäkin:)

      Poista