sunnuntai 20. tammikuuta 2013

M.A.C. love

Tää merkki on niin suurta rakkautta. Tässä omistamaani MACin kosmetiikkaa




MAC Lip Primer

Tässä on sellainen tuote, jota ilman en vois elää! En koskaan käytä huulipunaa ilman tätä sen alla. Mulla on nimittäin luonnostaan tosi punaset huulet, mikä usein "vääristää" huulipunan sävyn. Monet huulipunat näyttää siis paljon punasemmilta mun huulilla, kuin mitä ne oikeasti on. Tää lip primer kuitenkin neutraloi huulten värin nudeksi, jolloin huulipunan oma väri ja pigmentti pääsee oikeuksiinsa. 




MAC Viva Glam Nicki -huulipuna

Tää oli ihan pakko ostaa, koska rakastan kirkkaita huulipunia yli kaiken:) Sävyltään tää on tällainen ihanan nuorekas yellow-pink. Mun huulilla tää on kyllä väkisinkin enemmän fuksia kuin tossa kuvassa - niinpä keltapigmenttiä sais olla ihan hitusen enemmän. Onneksi asia korjaantuu riittävän hyvin yo. primerin avulla. Niin ja tietystihän tälläkin huulipunalla on MACin huulipunille ominainen vaniljainen tuoksu.


Viva Glam Nicki

MAC Lipglass sävyssä Pink Lemonade

Oranssihtavan korallinen huulikiilto, joka on tosi kaunis ja näyttävä etenkin päivettyneillä kasvoilla. Tän pysyvyys on mun mielestä hyvä ja koostumus melko paksu. Huulille todellakin jää (nimensä mukaisesti) sellainen kiiltävä lasinen pinta. Tässä on huulikiilto, jonka en haluais ikinä loppuvan. Hmmm, saakohan tätä enää....?





MAC Creamblend Blush sävyssä Something Special

Poskipunan sävy on korallisen vaaleanpunainen, mutta poskilla punertavampi. Vaikka kuinka haluisin, että tää ois mun poskilla mahollisimman korallinen, niin ihan väkisinkin sävy muuttuu punertavammaksi. Eli ilmeisesti ihon oma sävy alla vaikuttaa niin paljon, ettei tää oo poskilla missään nimessä niin korallinen kuin miltä purkissa näyttää. Crememäinen poskipuna levittyy parhaiten kun ei oo kovin paksu meikkipohja alla. Tuote on tosi riittoisa, sillä runsaan pigmenttinsä ansiosta pieni määrä kerrallaan riittää mainiosti.





MAC Eye Shadow sävyssä Pink Venus

Mun ihka ensimmäinen MAC-meikki! Tässä on melko paljon shimmeriä mukana (mikä ei näy kuvassa kauhean hyvin). Ehkä maailman riittoisin luomiväri ikinä. Tää kyseinen sävy korostaa kivasti vihreitä silmiä.:) Hirveesti enempää tän lisäks mulla ei sitten ookaan kokemusta MAC:in luomiväreistä...




MAC Fluidline sävyssä Blacktrack

 En oo geelimäisten eyelinereiden kovinkaan suuri ystävä, vaan suosin nestemäistä rajausta. Tää on kuitenkin suht hyvä tuote, kun tätä oppii käyttämään. Väri levittyy nätisti ja tasaisesti. Monien muiden MACin meikkien tapaan myös tää on riittoisaa tavaraa. Lady Gaga muuten paljasti tän yhdeksi luottotuotteekseen Marie Claire -lehdessä.:)


Tekis kovasti mieli ostaa MAC:ilta jotain uutta kivaa... en vaan just nyt tiiä mitä....:)


9 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia ,onhan noi kuulemma laadukkaita ja sen huomaa kyl hinnoissa.Itse meikkaan nii vähän ,ettei oo tullu hankittua.Pitäs ensin opetella kunnolla meikkaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo, hinnat on kyllä aika korkeet, mutta MACin meikit on paitsi laadukkaita myös tosi riittosia. esim. tosta lip primerista maksoin n. 20 e ja se kestää päivittäisessä käytössä varmaan useemman vuoden:) höps, osaisit varmasti meikata kun kynnetkin osaat niin kauniiks laittaa!:)

      Poista
  2. Noita ei kai saa mistään Tampereelta :( plääh!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiii, mut nyt sun pitää vaan tulla ostamaan niitä täältä:P

      Poista
  3. Oooo ihana kiitoskiitoskiitos!!:)) Yritän ehtii tehä tän viikonloppuna!:)

    VastaaPoista
  4. Moikka! Mistä oot ostanu ton lip primerin? Kävin tänää stockalta kyselemässä tuotetta mutta myyjä sanoi että ei oo suomessa myynnissä ollenkaan :o oon nimittäin ettiny just tollasta huulten pohjustajaa joten yritän nyt epätoivoisesti löytää ton tuotteen jostain :D
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Oon ostanut tän juurikin stockalta, mutta siitä on nyt jo aikaa. Mulle myyjä selitti silloin, että kyseessä on kausituote, joka poistuu pian valikoimasta. Se kuitenkin lisäs siihen, että näitä lip primereita tulee myyntiin erilaisina kausituotteina aina aika ajoin. On kyllä aika ärsyttävää, kun ei tiedä koska näitä taas tulee myyntiin. Toivottavasti pian! Kandee vaan käydä kyselemässä!:)

      Poista