sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ostoksia: LUSH

Tässä uusimpia ostoksiani tuoksuvasta ja mielenkiintoisesta LUSHista:


Purkanmakuinen ja -tuoksuinen huulikuorinta sekä kynsinauhoja kosteuttamaan tarkoitettu Lemony Flutter


Ennen oon kuorinu huulet kuivalla hammasharjalla. Se ei oo kuitenkaa aina oo toiminu kovin hyvin, sillä sen jälkeen huulet punoittaa eikä huulipuna pääse oikeuksiinsa, jos sitä haluaa laittaa heti kuorinnan jälkeen. Lisäksi tykkään siitä, että tässä on kosteuttavaa jojoba-öjyä, jonka pitäis auttaa pitämään huulet kostetutettuina. Muita ainesosia tässä Bubblegum Lip Scrubissa onkin sitten vain sokeri ja makuaine+väriane. Myyjätär kertoi, että kun huulet on kuorittu, aineen voi nuolaista huulilta pois.:) Hintaa tällä pikku putelilla on 9,95 €.



Lemony Flutter taas sopii muillekin kuiville kohdille kuin kynsinauhoille, ja myyjätär suositteli kokeilemaan sitä huulirasvan sijasta! Vaikka voide on melko öljyistä levitettynä, se imeytyy tosi nopeesti kynsinauhoihin. Inci-listasta näkee, että Lemony Flutter sisältää tuoresitruunan lisäks vaikka mitä luonnonmukaisia öljyjä: 
 soijaöljy
 avokadoöljy
 pellavansiemenöljy
 öljypalmuöljy
 vehnänalkioöljy
 sitruunaöljy
 laventeliöljy
 samettikukkaöljy
❤ kamomillaöljy
WAU... mikä lista!

Sitruunan tuoksu on aika voimakas mutta mua se ei haittaa, koska rakastan sitrushedelmiä yli kaiken!:D Tuoksu muuten muistuttaa vähän jotain Weledan voidetta... Luonnonkosmetiikassa on siis ilmeisesti ihan oma ja melko vahva tuoksunsa. Hintaa Lemony Flutterilla on 12,95 €. 


Mun kynsinauhat ja huulet todella tarvii kosteutusta, joten molemmat tuli ihan tarpeeseen. Kumpaakin tuotetta on kehuttu ties kuinka monessa blogissa ja pakkohan sitä oli itekin päästä kokeilemaan - varsinkin kun mulla ei taida vielä ollakaan aiempaa kokemusta LUSHin tuotteista!:)

2 kommenttia:

  1. Pitäs kai itekki kokeilla jotain lush tuotteita ,kaikki kehuu niitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suosittelen! Itekin vasta nyt pääsin näihin sisälle ja täytyy kyllä sanoa että tuun jatkossakin ostamaan LUSHin tuotteita!:)

      Poista