perjantai 4. tammikuuta 2013

Ciao!

Oon kosmetiikan ja ihonhoitotuotteiden suurkuluttaja. Mulla on jo aika hieno kokoelma meikkejä, kynsilakkoja, voiteita ym. juttuja, muttei kuitenkaan liikaa (tai edes tarpeeksi!)..;D Anyway, näistä jutuista ajattelin tänne kirjotella, jakaa kokemuksia ja mielipiteitä ainakin nyt jonkin aikaa tän blogin kautta.

Tässä hiljattain hurahdin ihan täysillä kynsienhoitoon, kynsilakkoihin ja muutenkin nail artiin. Kaikki kynsiin liittyvä kiinnostaa ihan mielettömästi!♥ Kasvatan tällä hetkellä pidempiä kynsiä ja pyrin kaikin puolin huolehtimaan niiden hoitamisesta.:)


Tällainen design mulla on nyt kynsissä

Ja meikithän on vaan niin ihania! Kukapa niistä ei tykkäis?:) Musta on ihana kokeilla koko ajan kaikkea uutta!♥


Uskon pyhästi, että ihon hyvinvointi riippuu pitkälti siitä mitä laittaa suuhunsa. Ravinto on kaiken a ja o. Rakastan ite hedelmiä yli kaiken ja vielä enemmän kun tiiän, että niiden terveysvaikutukset on ihan huimat! Niinpä mulle tärkeysjärjestyksessä tulee oikeanlainen ravinto ja sitten vasta kaikki ihanat kreemit...:)


Kuva: Google
Ja muuten, vasta nyt oon kunnolla alkanu ettii kivoja blogeja täältä valtavasta blogimaailmasta, vaikka jonkin aikaa oonki ollu jo rekisteröityny käyttäjä. On olemassa niin paljon hyviä blogeja ja musta on kiva kirjotella tänne vähän omiakin juttuja!:)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat noi kynnet ja tää ulkoasu on AIVAN TÄYDELLINEN!! :) onko muuten oikea nimesi Nika? ei ole koskaan tullut vastaan samannimistä! :)

  http://mmilya.blogspot.fi <- Saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos!:) en oo vielä kovinkaan mestari näissä nailart-jutuissa... mut kiinnostus on kova!:) nika on mun lempinimi, oikee nimi on annika :)

   sulla on aivan ihana blogi, täynnä niin upeita kuvia:)) liityin lukijaks!!;)

   Poista
 2. Wow, the last fruity picture makes me feel like in summer... but really cold right now :D but spring is coming ;D

  VastaaPoista