keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ekat kukonaskel-kynnet!

Kukonaskel on mulle elämää suurempi kuvio. Mä rrrakastan kukonaskel-kuviota yli kaiken!:D En tiiä mikä siinä on, mutta musta se on vaan niin tyylikäs! Mulla on aika paljon vaatteita ym. asusteita tällä kuosilla, ja tottakai oon pitkään unelmoinu myös kukonaskel-kynsistä.:) Kiitos Konadin, nyt saan tehtyä kukonaskel-kynnet melko helposti.:)


Houndstooth

"Melko helposti" siitä syystä, että huomasin tän vaativan hiukan harjottelua... Kuten olinkin jo monista blogeista lukenu, tää on melko haastava kuvio - ainakin haastavampi kuin edellinen kokeilemani kokokynnen pitsikuvio. Tän kanssa saa olla tarkka, miten päin kuvion kynnelle leimaa, kuviosta ei nimittäin oo kauheen helppo saada enää siinä vaiheessa selvää kun se on jo leimasimessa ja pitäisi painaa kynteen. Tästä syystä mulla ainakin osa kuvioista meni vähän vinksin vonksin eri päin.:D Jouduin myös aloittamaan 2 kynttä alusta, koska kuvio ei osunut koko kynnelle. Aikaa siis kului... mutta niinhän sitä aina kuluu kun opettelee jotain uutta.;)

Pohjalakkana käytin Ombia Cosmetics:in French manicure -settiin kuuluvaa valkoista kynsilakkaa. Oon saanu tän lakan tuliaisena Kreikasta jo monta vuotta sitten (varmaan 4), mutta se on pysynyt todella hyvänä. Itse asiassa yllätyin tän lakan laadusta; en oo avannut pulloa moneen vuoteen, mutta lakka on säilyttänyt koostumuksensa ja pysynyt loistokunnossa. Kyseessä on ilmeisesti joku saksalainen aika random- ja halpa merkki, joten oon ihan hämmästynyt. Mä kun olin varma, että mun pitäis ostaa joku "kunnon" valkoinen lakka.... no eipä ilmeisesti tartte!:)


Kaksi kerrosta valkosta lakkaa. Jo ensimmäinen kerros oli siisti ja peittävä, eikä sudista jäänyt pahoja jälkiä.


Käyttämäni tarvikkeet:
- Ombia Cosmetics Weißlack
- Konad laatta 63 + musta erikoislakka
- Oriflame base & top coat -päällyslakkaLoppujen lopuksi voin sanoo olevani tyytyväinen tuotokseeni, vaikkei aivan täydellisesti ekalla kerralla onnistuneetkaan.:D Aivan varmasti siis tuun tekemään kukonaskel-kynsiä jatkossakin ja monissa eri väreissä!;)

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos eekku:):) eii oo vielä tänään tullu, postititko eilen? varmaan huomenna pitäis tulla!:) ilmotan heti!:) kiitos ihana!<3

      Poista