perjantai 25. tammikuuta 2013

Lumene Natural Code - Sweetie

Mulla on selvästikin suuri mieltymys pinkkeihin kynsiin, ja tässä jälleen yhdet sellaiset:D Lakkasin kynnet hiljattain ostamallani Lumenen Natural Code Nail Styler -kynsilakalla (sävy 41 Sweetie).


Olipa tosi vaikea ottaa kuvaa puhelimen kameralla niin, että väri olisi näyttänyt just siltä miltä luonnossa, mutta tää kuva on varmasti kaikkein lähimpänä totuutta. Lakan sävy muistuttaa hirmu paljon China Glaze:n Shocking Pink -lakkaa. Erona kuitenkin se, ettei tää ole neon-pinkki. Ja hyvä niin, kyllä yks pinkki neon-lakka mulle riittääkin:D Kynsikoristeina käytin pitsikuvioisia kynsitarroja.Täytyy sanoa, että suhtaudun tän lakan koostumukseen ja levittyvyyteen vähän ristiriitaisesti. Oon tottunut laittamaan lakkakerroksia 2-3 mahdollisimman täydellisen ja peittävän lopputuloksen aikaansaamiseksi, mutta tän lakan kohdalla yksikin kerros melkeinpä riittää. Lakka on nimittäin koostumukseltaan aika paksua. Lisäksi yllätyin positiivisesti tän tosi vahvasta pigmentisä. Lumene Natural Code -lakat ei sisällä Formaldehydiä, joten saattaa olla, että tää on yksi syy lakan koostumukseen. 

Lakan kuivuttua lopputulos on melko matta - itse laitoin tietysti tarrojen päälle top coatin, joka tuo kiiltoa. Vaatii multa vielä hetken, että totun näin paksun lakan levittämiseen...:)

Lakka näytti suht siistiltä vielä 3 päivää sen laittamisenkin jälkeen

Fiiliksiä Sweetiestä:
+ vahva pigmentti
+ peittävä, 1-2 kerrosta riittää hyvin
+ erinomainen pysyvyys
+ ei sisällä formaldehydiä
- paksu koostumus, hankalahko levittää sellaiseen tottumattomalle
- pieni pullo

Itse pullo siis näyttää tältä, kokoa tällä on 4,5 ml verran. Hinta oli n. 4 € Sokoksella.2 kommenttia: