torstai 10. tammikuuta 2013

Tammikuun LivBox

Jeeeeee! Postimies toi tänään tällaisen:



Kyseessä on siis LivBox, jonka idea on sama kuin Glossyboxin tai muiden vastaavien beautyboxien. Parasta tässä on se, ettei koskaan tiedä etukäteen mitä paketti sisältää. Kun ekan kerran luin Glossyboxista jostain ulkomaisesta blogista, mua alko harmittamaan, ettei Suomessa ollu vastaavaa! Mutta nyt pitkän ja hartaan odottelun jälkeen it happened!!:)

LivBoxin tuotemerkkeihin kuuluu mm. Dr. Hauschka, Louis Widmer, Make Up For Ever, Sally Hansen, Lancome, IsaDora, Moroccanoil ja Fudge..... Kaiken kaikkiaan mun mielestä hyvä kirjo hienoja merkkejä!:) Tän LivBox-paketin sisältä paljastui seuraavat tuotteet:

 Dermalogica Daily Microfoliant -kuorintajauhe



Heleyttävä kuorintajauhe, jonka tarkotukena on kuoria kuollut ihosolukko kasvoilta ja tehdä ihosta pehmeän ja kirkkaan. Pieni määrä jauhetta sekotetaan veden kanssa ja pyöritellään kasvoille. Tää on ensimmäinen Dermalogican tuote ever, joka pääse käyttööni. Sirottimessa on jauhetta 13 g. (Ovh 60,40€/75g)



 Louis Widmer Eye Contour Cream -silmänympärysvoide



Tää on anti-aging silmänympärysvoide, joten lahjotan tän mun äidille. Voide on tarkoitettu "ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, ärsytystä ja turvotusta". Tuotekuvauksen mukaan kyseessä on oikea monikäyttötuote, sillä silmänympärysihon ohella tuote soveltuu käytettäväksi arpien ja huulien hoitoon sekä kaulalle ja decolté-alueelle. Lisäks tuotetta voi käyttää myös kasvonaamiona. Tavaraa tässä putelissa on 7,5 ml. (Ovh 28€/30 ml)


IsaDora Wonder Nail Wide Brush -kynsilakka


Sävy 733 Paradise Green

Mun kynsilakkaperhe sai uuden tulokkaan tästä vihreestä kynsilakasta, jonka sävy on Paradise Green. Olin tosi ilonen tän saatuani, sillä tänvärinen lakka multa vielä puuttu.:) Ja täytyy myöntää, että tän väristä lakkaa mun olis tuskin tullu ite ostettua, koska en vaan oo tottunut vihreään väriin kynsissäni. 

Tästä vihreän sävystä täytyy kyllä sanoo, että aivan ihana, aika lähellä turkoosia. Oli pakko heti kokeilla tätä varpaisiin!:) Luonnossa tää väri on vielä kirkkaampi, kuin mitä kuvista välittyy. Lakka kuivu todella nopeasti ja oli mukava levittää leveän siveltimen ansiosta. (Ovh 8€)


Rimmel Lasting Finishg by Kate -huulipuna


Sävy 13 Rossetto

Tää on niin täydellinen!♥ Rimmelin Kate Moss -puniin kuuluva, tosi klassisen punainen ja sävy on siis 13 Rossetto. Kuvan vihreä tausta saa näyttämään, että huulipunan sävyssä ois keltapigmenttiä, mutta näin ei siis ole. Oon jo pitkään miettiny, että tarttisin tällasen peruspunasen huulipunan ja nyt sellasen sitten sain!

 Rimmelin huulipunat on mun mielestä hintaansa nähden hyvälaatuisia. Niissä on kiitettävästi pigmenttiä eikä ne kuivata mun huulia. Muuten en ookkaan Rimmelin meikkejä kauheesti käytellyt. Tää huulipuna pääsee huomisesta lähtien kyllä kovaan käyttöön!;) (Ovh 7,90€)


Moroccanoil Treatment -hiusöljy


Kuuluisa Moroccanoil on arganöljy, joka lisää hiusten elastisuutta ja kiiltoa. Öljy sopii hiusten hoitoon, muotoiluun ja viimeistelyyn. Tää on on mulle täysin vieras tuote, joten kiva päästä kokeilemaan onko tää todella kaiken hypetyksensä arvonen. Pullossa on öljyä 10 ml. (Ovh 49€/100 ml)

Mun mielestä tän paketin hinta (13,90€/kk) ei todellakaan oo paha ottaen huomioon, että sen arvo on joka kuukaus noin 40-60€! Oon näin aluks tilannu tän kolmeks kuukaudeks ja voi hyvin olla, että jatkan sen jälkeen. Tähän tammikuun boksiin olin tooosi tyytyväinen!:) Muutenkin tää konsepti on vaan niin kosmetiikkafriikin unelma♥.

8 kommenttia:

  1. Mahtuks toi siis postiluukusta?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mahdu! Postinkantaja soittaa ovikelloa tai sit jos ei oo kotona, niin seuraavana päivänä tulee pakettikortti:)

      Poista
  2. Aika kummallista, että mun paketissa oli eri tuotteet. Dermalogicalta tuli overnight repair seerumi. Kynsilakka on sininen ja huulipuna eri punainen kuin sinulla. Onkohan tässä laatikossa sellainen periaate, että laitetaan kiertoon kaikki ilmaisnäytteiden jämät. Joissain tuotteissahan lukee, että ei myyntiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Yllätyin itekin, kun tässä kuussa ne laitto kahdenlaisia paketteja menemään. Eli toisissa paketeissa oli toi mikrokuoriva jauhe ja toisissa seerumi. Musta ois ollut tosi kiva kokeilla sitä seerumiakin...:) Niin, eihän sitä tiiä... mutta kunpa ei olis mitään jämätuotteita! Noita kynsilakkoja ainakin jaettiin niin monissa eri väreissä... Eli ihan tuuristakin kiinni mitä saa:))

      Poista
  3. Yhteistyökumppanit lahjoittaa näytteitä kaikissa väreissä esim. kynsilakoissa ja huulipunissa, ni jakaantuu sitten vähän tuurin mukaan kuka minkäkin saa. :) Mutta itsestänikin oli huono että dermalogicalta osa sai kokonaan eri tuotteen kuin osa. Kehitysideana olisi kiva, vaikka tosin työläs toteuttaa, että saisi boksia tilatessa pari ruutua raksia haluaako esim meikeissä kylmiä vai lämpimiä sävyjä ja naamaan puhdistusta vai hoitotuotteita jos useamminkin tuotteet tulee olemaan vaihtelevia, niin sitten voisivat mahdollisuuksien mukaan vähän katsoa kelle mitäkin laittaisi. Mutta kaikesta huolimatta kiva boxi ja mahtava että saatiin tännekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta totta, tästä on monet puhuneetkin! Ja jotenkin jaksan uskoa, että tohon suuntaan ollaan näiden boksien kanssa menossakin. Kun niiden suosio kasvaa, tällanen tulee varmaan (ja toivottavasti) maholliseks. Ainakin anti-aging tuotteiden kohalla tällanen ois kiva, sillä niille ei oo tällä hetkellä käyttöä... Ja oon samaa mieltä, että kiva boxi näinkin, kyllä se hintansa arvonen on!:)

      Poista
  4. Kiva sullekki tuli tämä =) .Mie tykkäsin kyllä omasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Eihän tästä voi olla tykkäämättä<3 :) innolla odottelen jo seuraavaa :DD

      Poista