perjantai 18. tammikuuta 2013

Nail design: Pink french manicure

Tykkään tooosi paljon erilaisista french manicure -variaatioista, ja tässä yksi sellainen:

Kuvio Konad-laatasta M79
Tää oli mun ihka ENSIMMÄINEN Konad-kokeiluni ikinä ja siihen nähden onnistui mun mielestä oikein kivasti. Olin ihan yllättynyt, miten helppo Konadeja on käyttää!

Aloitin siis tästä pinkistä pohjalakasta, joka on Flormar-merkkistä sävyssä U27. Löysin tän ihan hiljattain, ja pakkohan se oli kotiuttaa!Tää lakka on mun makuun just sopivan glitterinen ja sisältää siis 3D-pigmenttejä. Harmi vain, että lakasta on erittäin vaikea saada todenmukaista kuvaa kynsissä. Noh, todellisuudessa väri on kuitenkin hieman tummempi.;)Keksin käyttää tätä tälleen french manicure -tyylisesti yhdessä China Glaze:n Too Laced -lakan kanssa. Mulla on 2 kerrosta Flormarin lakkaa ja vapaalla kädellä tehdyt tipit (China Glaze). Ens kerralla käytän tähän kyllä apuna ihan ranskalaiseen manikyyriin tarkotettuja tarroja, jotta tulos olisi vähän siistimpi kuin näin vapaalla kädellä tehtynä. Ja tähän päälle sitten laitoin vaan Konad-kuvioinnin.Ranskalainen manikyyri on mun mielestä aina tyylikäs. Se perinteinen klassinen  ranskalainen onkin sitten tooosi tyylikäs, mutta loppujen lopuksi aika tavallinen... musta on kiva yhdistellä eri värejä ja kuoseja, jotta lopputulos olis omaperäinen.:)

13 kommenttia:

 1. Tosi söpöt kynnet & tervetuloa mun lukijaksi .Voin liittyä vastapalveluksi sun lukijaksi =)

  VastaaPoista
 2. Ranskalainen manikyyri on aina niin ihana<3

  www.trucollection.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. asutko mis päin hesaa ?(ei tartte tarkkaan sanoa mut mis päin suurin piirtein) kun asun myös ite & aattelin jos oisit halunnu muutaman lakan testiin .Ovat siis ihan uusia ,mul on vaan aika monta tuossa jonossa ja muutamia samantapaisia .myös tulossa lisää =)
  Mut ilmota jos kiinnostaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kiva!:) kiinnostais kyllä, mä kun oon vasta alottelija näiden nail art -juttujen kanssa.:) asun pohjois-helsingissä, mut liikun päivittäin keskustassa. voit laittaa vaik spostia: beautinika@gmail.com :)

   Poista
  2. Ok kiva ,voisit testata muutaman lakan mun puolesta .laittelen sulle sähköpostia .ootko tänään keskustassa päin ?

   Poista
  3. Mielelläni!:) sanoinpa pöhkösti, että päivittäin, kun arkipäiviä tarkotin:D eli tänään en pyöri keskustassa:( OK, laittele vaan mailia!:)

   Poista
  4. ok katotaan joku päivä arkisin =)

   Poista
 4. so pretty

  http://gya-make-up.blogspot.ro

  VastaaPoista