sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Wild & Mild Diamond - Long Island

Mulla on kynsissäni edellisessä postauksessa pikaisesti esittelemääni Wild & Mild -lakkaa sävyssä Long Island. Tää on aika glitterimäistä, muttei kuitenkaan sellanen liian bling bling. Enemmän tätä vois ehkä luonnehtia shimmerimäiseksi, koska kimallehiput on niin pieniä.Lakka levittyi tasaisesti ja kuivu kiitettävän nopeasti. Mikään erinomainen pysyvyys tällä ei kuitenkaan oo, mutta silti sanoisin, että hinta-laatusuhteeltaan tämä on hyvä kynsilakka.
Kynsikoristeina käytin tällä kertaa valkoisia kukka-aiheisia kynsitarroja, joista osa on yhdestä Kiss:in arkista ja osa (esim. peukaloissa) on Ebay:sta tilatuista arkeista.

tarra-arkit tilattu Ebaysta

Kynsitarrat on musta ihan superhyvä keino saada kynnet näyttämään hyvältä. Ensinnäkin se on helppo ja vaivaton tapa saada kynsiin uutta ilmettä. Lisäks tarroja on olemassa joku miljardi erilaista; jokaselle varmasti jotakin. Ite tykkään eniten pikkutarkoista kukka-, perhos- ja lumihiutalekuvioista.:) Ostelen kynsitarroja mm. Ebaysta, Seppälästä ja Tallinnan Kaubamajalta, jossa on oikeesti ihan huippuhyvä valikoima vaikka mitä kynsijuttuja.

Tietty tykkään koristella kynsiä muillakin tapaa kuin vain liimailemalla niihin tarroja. Kynsitarrat on mun mielestä kuitenkin erittäin vaivaton tapa tehdä kynsistä kauniit silloinkin, kun siihen ei oo kauheesti aikaa. Tarroihin voi aina luottaa!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti